Üdvözöljük a

Balatonfüredi vállalatok látogatása | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Balatonfüredi vállalatok látogatása

Szerző: Tungli Zsuzsanna | 2015. február 19.

A kamara pályaorientációs tevékenysége részeként üzemlátogatásokat szervez, Veszprém megye iparában jelentős helyet elfoglaló, szakiskolai tanulók gyakorlati képzésében résztvevő nagyvállalatoknál. Februárban általános iskolai tanulók balatonfüredi helyszíneken jártak.

Balatonfüredi és nagyvázsonyi általános iskolák hetedik és nyolcadik osztályos tanulói a Hotel Silver Resort**** Superior üdülőkomplexumba és a Termelés - Logistic Centrum Kft. központjába látogattak el.

 

A hotellátogatás során a diákok Barnáné Rádóczy Andrea ügyvezető igazgatótól tájékoztatást kaptak a szakmatanulás fontosságáról, a Hotel Silver Resort**** Superior szolgáltatásairól, majd a hotel egy szobáját és apartmanját, konferenciatermét és wellness részlegét, végül éttermét körbejárva megnézhették a hotel európai színvonalú felszereltségét és betekintést nyerhettek a dolgozók tevékenységébe.

 

A TLC Kft. területén Murai István gyakorlati oktatásvezető fogadta és vezette körbe a tanulókat, akik először az üzem tanműhelyében szakiskolai hegesztő tanulók munkáját láthatták, közben tájékoztatást kaptak a szakmatanulás fontosságáról és a szakiskolai ösztöndíjrendszerről.

Ezután a diákok, a jövő munkavállalói a Kft. legújabb, legmodernebb üzemcsarnokát körbejárva megnézhették a gyakorlatban is a cég termelőtevékenységét, közelről figyelhették nagyméretű ipari szerkezetek gyártásának a lépcsőfokait.