Üdvözöljük a

DUIHK Szakképzési Díj 2017 – Jelentkezzen most, legyen Ön 2017 nyertese! | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

DUIHK Szakképzési Díj 2017 – Jelentkezzen most, legyen Ön 2017 nyertese!

2016. október 4.

A DUIHK 2013-ban hozta létre a Szakképzési Díjat azzal a céllal, hogy elismerje azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket, melyek jelentős mértékben és példamutató módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon. Az elmúlt három évben beérkezett számos színvonalas pályázat azt bizonyítja, hogy sok vállalat, iskola és egyéb szervezet már felismerte a gyakorlatorientált, duális jellegű képzés jelentőségét és pozitív hatásait, illetve tervezi, vagy már meg is tette efelé az első lépéseket.

Ezért idén is meghirdetjük Szakképzési Díj 2017 pályázatunkat, melyen versenyezni a következő kategóriákban lehet:

 

Motiváció

¢  E kategóriában olyan projektek indulhatnak, melyek a szakképzés társadalmi elismerésének növelését mozdítják elő, kiemelve e képzési forma hosszú távú előnyeit mind a tanulók, mind a vállalatok, illetve a társadalom szempontjából.

Kooperáció

¢  E kategóriában azon projektek pályázhatnak, melyek keretében a szakképzés különböző szereplői példaértékű együttműködést alakítanak ki, javítva ezzel a képzés minőségét és hatékonyságát.

Innováció

¢  E kategóriában azon kezdeményezések és megoldások versenyezhetnek, melyek új módszerekkel, eljárásokkal és eszközökkel gazdagítják a szakképzést, hozzájárulva a képzési eredmények javításához.

 

A Díjra magyarországi székhelyű vállalatok, közintézmények, iskolák, civil szervezetek, vagy akár magánszemélyek is pályázhatnak még folyamatban lévő vagy mostanában lezárult projektekkel, vagy kezdeményezésekkel. A részvételnek a DUIHK-tagság nem feltétele.

 

Amennyiben Ön, vagy az Ön által képviselt szervezet továbbfejleszt, illetve közreműködik ilyen, vagy hasonló jellegű kezdeményezésekben, vagy ha ismer olyanokat, akik a szakképzés területén kiemelkedő projekteket valósítanak meg, akkor pályázhat – pályázzon – a Szakképzési Díjra!

 

A pályázattal kapcsolatos főbb tudnivalókat megtalálja információs kiadványunkban, ami a www.szakkepzesidij.hu honlapon is elérhető. A Szakképzési Díj 2017 honlapjáról a jelentkezéshez szükséges dokumentumok is letölthetők.

A díjjal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információkkal szívesen állok rendelkezésükre (Telefon: 06 1 345 7604, E-mail: szemadam@ahkungarn.hu).