Üdvözöljük a

Hotel Silver Resort**** Superior hotellátogatás | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Hotel Silver Resort**** Superior hotellátogatás

2013. október 7.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara segítséget nyújt a szakma- és iskolaválasztás előtt álló általános iskolai tanulónak a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő helyes szakmaválasztás meghozatalában. A kamara pályaorientációs tevékenysége részeként üzemlátogatásokat is szervez, Veszprém megye iparában jelentős helyet elfoglaló, szakiskolai tanulók gyakorlati képzésében résztvevő nagyvállalatoknál.

A balatonalmádi és balatonfüredi tankerületek általános iskoláinak meghirdetett program keretében a  nyolcadik osztályos tanulók a balatonfüredi Hotel Silver Resort**** Superior üdülőkomplexumba látogattak el, ahol Barnáné Rádóczy Andrea ügyvezető igazgató fogadta és vezette körbe a tanulókat, majd Kovács Attila manager tájékoztatta a jövő munkavállalóit.

 

 

A hotellátogatás során a diákok tájékoztatást kaptak a szakmatanulás fontosságáról, a Hotel Silver Resort**** Superior szolgáltatásairól, majd a hotel egy szobáját és apartmanját, konferenciatermét és wellness részlegét, végül éttermét körbejárva megnézhették a hotel európai színvonalú felszereltségét és betekintést nyerhettek a hotel tevékenységébe.

 

A látogatás során három vendéglátós szakma: szakács, pincér, vendéglős szakmák gyakorló szakembereit, tevékenységüket, általuk használt eszközöket alaposabban is megismerhettek a tanulók.

Kapcsolódó anyagok: