Üdvözöljük a

Minőség Klub | Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 November >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
111213141516
17
18192021222324
252627282930 

Minőség Klub

 Veszprém Megyei Minőség Klub

 

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VKIK) kezdeményezésére 2006 májusában 21 vállalkozás és intézmény a minőségszemlélet kialakításának és továbbfejlesztésének elősegítésére megalapította a Veszprém Megyei Minőség Klubot.

 

                                                                          freepic.com

Klubtagok:

A klub tagjai lehetnek azon szervezetek, vállalkozások, magánszemélyek, aki elkötelezettséget tanúsítanak a minőségfejlesztés tekintetében és egyetértenek a Klub működési elveivel.

 

A Klub jelenlegi elnöke: Blumenschein Mária

 

A klub célja:

A klub alapvető célja az egymástól tanulás, a legjobb gyakorlat és a tapasztalatok továbbadása, az új minőségmenedzsment szemlélet terjesztése, és a megyei minőségszemlélet kialakításának és megvalósításának elősegítése.

A Klub igényes, színvonalas, egymástól tanulni tudó és akaró emberek, szervezetek közösségét jelenti, ahol a tagság megtiszteltetést jelent, mivel komoly megmérettetés eredményeképpen érdemelhető ki.

 
A Klub működése:

A klubtagok évente 5-6 alkalommal találkoznak, általában mindig más-más vállalkozás, illetve intézmény ad otthont a rendezvénynek. Az összejövetelek célja a vendéglátó vállalkozás, intézmény jó gyakorlatának megismerése és megosztása másokkal. Az ülések alkalmával a tapasztalatcseréken túlmenően szakmai előadások is elhangzanak, melyek keretében mindig egy-egy aktuális téma kerül terítékre.

 

A klub működéséhez szükséges tárgyi, technikai és személyi feltételeket a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja.